Najsuvremeniji tretmani rejuvenacije lica i oblikovanja tijela pomoću Accent Prime tehnologije

Jesen je stigla a s njome i vrijeme za osvježenje i regeneraciju kože nakon ljeta, sunca i mora.

Predstavljamo vam najnoviju tehnologiju za rejuvenaciju kože pomoću najsuvremenijeg medicinskog uređaja Accent Prime u Poliklinici Markušić u Opatiji. 

INOVACIJA U MEDICINSKOJ ESTETICI

Dubinska rejuvenacija kože: ablativni tretman kože + trans epidermalni unos koktela za pomlađivanje

Inovacija na medicinsko estetkom tržištu – tretmani ablacije kože s trans epidermalnim unosom koktela za pomlađivanje na uređaju Accent Prime. Riječ je o kombiniranim tretmanima mikro plazma radiofrekvencije i ultrazvučnim upucavanjem koktela za pomlađivanje koji dubinski obnavljaju sve slojeve kože, uklanjaju veće i manje bore, zatežu kožu. Ovi tretmani namijenjeni su za dubinsku regeneraciju kože ali i za uklanjanje svih nepravilnosti, ožiljaka i strija s kože lica i tijela.

Kombinirani tretmani radiofrekvencije i ultrazvuka dostupni su na platformi najsuvremenijeg uređaja ACCENT PRIME tvrtke ALMA LASERS, prvog i jedinog uređaja u široj regiji koji se nalazi u Poliklinici Markušić u Opatiji.

Kod tretmana gneralne rejuvenacije lica, u jednom tretmanu možemo tretirati lice, vrat, dekolte i ruke. Koristimo tehnološki usavršene medicinske preparate koje unosimo u kožu: Genosys ampule s nano peptidima i RRS koktele bogate hijaluronom, silicijem, resveratrolom, kombinacijom vitamina, minerala i oligoelemenata.
Cijena tretmana:  2.500,00 kn
Jesenski popust -30% na gotovinu: 1.750,00 kn

Niže vam pobliže opisujemo tretman, a snimili smo i video koji prati dva koraka. Video ima i titlove koje, ukoliko ih ne vidite, uključite klikom na opciju CC u donjem desnom dijelu ekrana.

Korak 1

PIXEL Mirko plazma radiofrekvencija za ablaciju kože

Što radi PIXEL mikro plazma radiofrekvencijska sonda?

PIXEL mikro plazma radiofrekvencija je za ablativni tretman kože: kroz sondu u obliku rolera prolazi radiofrekvencijska energija; u dodiru s kožom i zrakom stvara se plazma (izgleda kao mala munja) koja svojim nabojem probija u koži tisuće otvora i mikro kanalića. Kroz mikro kanaliće potom, u 2. koraku, unosimo koktele za pomlađivanje. Na raspolaganju imamo najkvalitetnije medicinske mezoterapijske koktele koje liječnik odabire za svakog pacijenta, ovisno o željenom učinku.

Područja koja uobičajeno tretiramo:

  • lice, vrat, dekolte, ruke (anti aging tretmani)

Ostala područja koja se uobičajeno tretiraju:

  • trbuh (nakon poroda, abdominoplastike),
  • stražnjica, bokovi: tretiramo opuštenu kožu, strije, ožiljke svih vrsta 

PIXEL mikro plazma uklanjanje ožiljaka na trbuhu

Korak 2

IMPACT ultrazvučni trans epidermalni unos anti aging koktela

Što radi IMPACT ultrazvučna sonda?

Pojednostavljeno rečeno, u drugom koraku pomoću ultrazvuka “upucavamo” koktele za pomlađivanje koje smo nanijeli na kožu. Ultrazvučna sonda radi “povuci potegni efekt”, odnosno izmjenjujući tlak u koži, potiskuje preparate i koktele za pomlađivanje u sve slojeve kože.

Rezultat: duboki unos preparata i koktela za pomlađivanje, ravnomjerni unos anti aging koktela u najdublje slojeve kože, ravnomjerni i iznimno učinkoviti efekt pomlađivanja. Inovacija na tržištu.

IMPACT ultrazvuk za “upucavanje” koktela

Tretmani lica

Radiofrekvencija s masažom za lifting kože

Osim PIXEL & IMPACT kombinacije, na uređaju Accent Prime izvodimo i manjei nvazivne ali iznimno učinkovite i tražene tretmane lica i tretmane oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga. 

Radiofrekvencija na platformi Accent Prime iznimno je snažna energija (40 mHz) koja, zagrijavajući kožu do 42 C, potiče stvaranje novog kolagena u koži ali radi i restrukturiranje samog tkiva. Kolagen je taj koji našu kožu čini napetom, čvrstom i zategntom te bez bora. Tretman je iznimno ugodan, nježan, traje kratko i može se napraviti za brzinski wow efekt kada želimo brzinski zabljesnuti.
Idealan je za žene i muškarce koji drže do svog izgleda, ovo su cjelogodišnji tretmani održavanja lica s ciljem liftinga kože i poticanja stvaranja novog kolagena u koži.

Cijena: 1.200,00 kn
jesenski popust -40% popusta na gotovinu: 720,00 kn

Radiofrekvencija s masažom za lice

Tretmani tijela

Ultrazvuk za razbijanje masnih stanica (lipolizu) i radiofrekvencija s masažom i limfnom drenažom za zatezanje kože

INOVACIJA U OBLIKOVANJU TIJELA - ULTRASPEED

Inovacija u aparativnoj lipolizi! 

Accent Prime donosi inovaciju u oblikovanju tijela – iznimno veliku i snažnu ultrazvučnu sondu UltraSpeed za tretiranje velikih površina na tijelu u svega 20 minuta po tretmanu! Ultrazvuk, kao tehnologija, vrši tzv. lipolizu, razbijanje masnih stanica u tijelu. Siguran je, brz i učinkovit. Nakon ultrazvučnog razbijanja masnih stanica, područje tretiramo radiofrekvencijom s masažom i limfnom drenažom za brže izbacivanje masnih stanica iz tijela i za učvršćivanje kože. U cijeni tretmana poklanjamo i limfnu drenažu (aparativnu) ili ručnu!
Tretmani su namjenjeni ženama i muškarcima podjednako.

Cijena (trbuh): 1.800,00 kn
jesenski popust -40% popusta na gotovinu: 1.080,00 kn

Učinkovita alternativa kirurškoj liposukciji

Accent Prime se pokazao kao sigurna, bezbolna i vrlo učinkovita alternativa kirurškoj ultrazvučnoj liposukciji tijela. Naime, posljednjih mjeseci tretirali smo nekoliko pacijenata koji su prošli kiruršku liposukciju i nisu bili u potpunosti zadovoljni rezultatima: područje trbuha ostalo je kvrgavo (kao posljedica grupiranih masnih stanica nakon liposukcije), obješene kože s nezdravim sivim izgledom. U svega par tretmana uspješno smo razbili nakupljene masne stanice, izravnali područje trbuha, zategnuli kožu i vratili lijepu ružičastu boju kože.

Accent Prime uređaj

Accent Prime – uređaj za oblikovanje tijela i zatezanje kože

UltraSpeed ultrazvučna sonda za razbijanje masnih stanica – inovacija!

Radiofrekvencijska sonda za zatezanje kože

Rezultati rada

Niže pogledajte rezultate rada na našim pacijentima. Pokazalo se da u jednom tretmanu pacijenti gube do 5 cm na mjerenim dijelovima tijela. Konačni rezultati dakako ovise o pridržavanju uputa o konzumaciji jela i unosu tekućine kako bi se masne stanice uklonile iz organizma.

Kontakt

Informacije i rezervacije termina 091 33 55 788