Poliklinika Markušić službeno je započela s radom 1. lipnja 2015. godine. Poliklinika Markušić poslovni je “nasljednik” privatne dermatovenerološke ordinacije dr. Jadranke Markušić koja u Opatiji posluje punih 20 godina, točnije od 1. lipnja 1995. godine.

Poliklinika Markušić posluje na dosadašnjoj adresi Nikole Tesle 1 u Opatiji (ulica ispod hotela Paris). Kontakt telefon ostao je isti +385 51 2727 945, dok se e-mail promijenio u info@poliklinika-markusic.hr Naša nova web adresa postala je tako poliklinika-markusic.hr

Poliklinika Markušić pruža medicinsko-estetske usluge iz tri grane medicine:

1. dermatovenerologije 

2. anti-aging dermatologije – štoviše, kreirali smo vlatiti brand anti-aging usluge pod nazivom Anti-aging Croatia koji se nalazi na istoimenoj web stranici i Facebook stranici. Anti-aging Croatia objedinjuje sve profesionalne medicinsko-estetske usluge pomlađivanja koje su dostupne domaćim ali i stranim gostima koji dolaze u Opatiju.

3. oftalmologije – ponajprije izdvajamo manje kirurške oftalmološke zahvate kao što su blefaroplastika, zahvat koji pomlađuje oči i cjelokupan izgled lica pacijenta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.