Edukacija Alma Lasera u Izraelu

Početkom studenog, voditeljica Poliklinike Markušić, Sanja Markušić sudjelovala je na prvom globalnom medicinskom treningu u sjedištu Alma Lasera u Izraelu. Jedina sudionica iz Hrvatske i šire regije prisustvovala je prvom medicinskom treningu za liječnike i voditelje klinika koje su Alma Laseri organizirali za korisnike svojih uređaja. Poliklinika Markušić od lipnja ove godine, kao prva klinika u Hrvatskoj, radi s najsuvremenijim uređajem Accent Prime tvrtke Alma Laseri.

Accent Prime koristi se za nekiruršku liposukciju, odnosno aparativno oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga, ali i za dubinsku rejuvenaciju kože lica i tijela, uklanjanje ožiljaka i strija. Rezultati koje postižemo u oba segmenta – estetskom (oblikovanje tijela) i medicinskom (rejuvenacija lica) su doista izvanredni, te je edukacija bila idealna za dijeljenje znanja i iskustva kao i proširivanja dodatnih znanja.

Sjedište Alma Lasera u Caesarei u Izraelu. Tvrtka je proglašena jednom od top 5 kompanija na svijetu koji su lideri u proizvodnji uređaja za medicinku, estetsku medicinu i kirurgiju.

Sanja Markušić s Ayelet Shamos, direktoricom medicinskog istraživanja u Alma Laserima i njezinim timom

Tijekom cjelotjednog intenzivnog treninga, naša voditeljica prošla je obuku i dobila certifikaciju za rad na vodećim uređajima Alma Lasera:

  • Accent Prime – ultrazvuk + radiofrekvencija za oblikovanje tijela i rejuvenaciju lica
  • Soprano Ice Platinum -laser za trajnu depilaciju
  • Alma Q laser – laser za rejuvenaciju
  • Harmony XL Pro – multifunkcionalni laser za estetske korekcije i dermatološka stanja
  • Pixel CO2 – laser za medicinska i estetska poboljšanja na licu i tijelu
  • FemiLift – laser za vaginalnu rejuvenciju i tightening
  • LipoLife – uređaj za kiruršku liposukciju

Vrhunski tim stručnjaka medicinskog tima Alma Lasera, na čelu s Ayelet Shamos i Ohadom Toledanom upoznao je prisutne sa svim uređajima i tehnologijama Alma Lasera, s tehnologijom, inovacijama i brojim medicinskim studijama koje Alma Laseri imaju provedeno za svaki pojedini uređaj i medicinsku indikaciju koju rješava. Sudionici globalnog medicinskog treninga, osim teoretskog, imali su i praktični dio eukacije tijekom koje su isprobali raditi sa svim laserima, ultrazvučnim i radiofrekvencijskim uređajima koji rješavaju desetine medicinskih i estetskih indikacija.

Ohad Toledano iz Alma Lasera tijekom edukacije

Ohad Toledano i Ayelet Shamos iz Alma Lasera tijekom prezentacije rada na najnovijem uređaju Alma Q

Ohad Toledano iz Alma Lasera tijekom edukacije iz sustava Soprano Ice

Svi uređaji Alma Lasera proizvode se u Izraelu gdje radi veliki broj znanstvenika i stručnjaka

Netanya, Izrael

Netanya, Izrael

Netanya, Izrael