Profesionalni mezoterapijski kokteli RRS za izuzetne rezultate osvježenja kože

Mezoterapija je prava dermatološka tehnika rješavanja brojnih nedostataka na koži koje muče mnoge žene i muškarce danas. Popunjavanje sitnih bora, sprječavanje nastanka neželjenih crta na licu, zatezanje kože lica, uklanjanje različitih pigmentacija na licu i tijelu, rješavanje pitanja gubitkakose, reduciranje strija i celulita… Mezoterapija je najbolje rješenje za navedene medicinsko estetske probleme, za mezoterapiju nikad nije prerano jer je ovaj tretman najbolji način da se maksimalno odgode navedene estetske problematike.

Što je mezoterapija?

Mezoterapija je metoda kojom se uz pomoć igle u gornje slojeve kože apliciraju revitalizirajući sastojci, što osigurava prelazak epidermalne barijere i unošenje aktivnih revitalizirajućih sastojaka u dublje dijelove kože, gdje su oni i najučinkovitiji. Terapija je vrlo individualna, ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima.

Mezoterapijski kokteli RRS

RRS mezoterapijski kokteli profesionalni su mezoterapijski kokteli koji svojim posebno odabranim formulama učinkovito djeluju na različite probleme kože. U osnovi, ovi vrhunski kokteli popravljaju, dopunjavaju i stimuliraju  dermis te pružaju idealan hidro balans i bio revitaliziraju kožu u brojnim neuravnoteženim situacijama.

Aktivni sastojci: hijaluron, resveratrol, silicij…

RRS mezoterapijski kokteli namijenjeni su ženama i muškarcima različitih dobi, kojima tretiramo različite probleme na koži kao što su suha i dehidrirana koža, devitalizirana i opuštena koža, pušačka koža, pigmentne promjene na licu (hiper i hipopigmentacije), bore na licu i oko očiju, strije, celulit i opadanje kose. RRSV mezoterapijski kokteli iznimno su bogati aktivnim sastojcima: hijaluronom,resveratrolom (jedan od najjačih antioksidansa koji se dobiva iz sjemenki grožđa), organskim silicijem, DMAE, sastojkom za lifting kože, Bonta 568, polipeptidom koji ima slićčno djelovanje poput botoxa (blokira rad mišića koji uzrokuju pojavu bora).

Mezoterapija i biorevitalizacija

RRS mezoterapijskim koktelima izvodimo mezoterapijske i biorevitalizacijske tretmane kože lica i tijela.

Biorevitalizacija se razlikuje od klasične mezoterapije. Najčešće se koriste preparati na bazi hijalurona, DMAE za poboljšanje tonusa kože. Biorevitalizacija daje brz rezultat, koža se hidrira, obnavlja se njena struktura i istovremeno stimulira fibroblaste, a također se ostvaruje moćno antioksidativno djelovanje.

Biorevitalizacija popravlja boju lica, čini kožu ravnijom i glatkom, smanjuje intezitet pjega (hiperpigmentacija) i pomaže liječenje ožiljaka.

Biorevitalizacija se razlikuje od procedure aplikacije hijalurona kao filera, jer ova metoda ne samo da „popunjava“ bore, jagodice, suzne brazde, već se i bori sa različitim problemima kože: suha, dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože tijela, bore oko očiju, bore u području dekoltea, iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža.

Od mezoterapije lica ova metoda se razlikuje manjom količinom tretmana, trenutnim učinkom i jačinom; biorevitalizacija u kratko vrijeme hidrira kožu dok mezoterapija ima kumulativan učinak,i potrebno je napraviti seriju tretmana.

Mezoterapijske tretmane izvodimo najsuvremenijim tehnikama:

  • Pomoću Mesoguna, tehnološki usavršenog uređaja za automatsku aplikaciju mezoterapijskih koktela u željenoj količini i u željenu dubinu kože
  • Pomoću mikroiglica (tzv. microneedling mezoterapija) s kojima kombiniramo inovetivne Genosys ampule za microneedling s nano-peptidima koji prodiru duboku u kožu
  • Igleno, klasična aplikacija mezoterapijskih koktela

Za svaku od navedenih načina aplikacije koristimo odgovarajuće mezoterapijske koktele s aktivnim sastojcima.