Neauvia Intense organski fileri – linija za muškarce

Koža žena i muškaraca se razlikuje s gledišta estetske medicine i dermatologije. Razlikuju se u gustoći kože, količini kolagena i načinu starenja. Imajući to u vidu, Neauvia Organic je uvela novu liniju bioaktivnih filera  za muškarce.

Neauvia Organic linija za muškarce – linija filerai dermokozmetike upečatljivog je pakiranja- crna te se time i estetski ističe među drugim proizvodima.

Neauvia Intense Man

Bioaktivni filer

Imajući u vidu razlike u strukturi kože kod muškaraca i žena te očekivanja muškaraca od estetskih zahvata, razvijen je jedinstven proizvod za muškarce. Posebna formulasnajvišom koncetracijom hijalurona (28 mg/ml), visoka viskoznost gela izvrsna je za gušće kože i izraženiji proces starenja kod muškaraca. Intense Man se koristi za dodavanje volumena u obješenu kožu lica te za punjenje dubokih bora.

Količina: 1ml

Koncentracija HA: 28 mg/ ml, PEG umrežavanje

Prednosti:

  • Najviša koncentracija hijaluronske kiseline za najbolji anti-aging učinak i dugotrajnost
  • Jedinstven proizvod na svjetskom tržištu napravljen isključivo za muškarce
  • Ultra siguran biološki materijal (Bacillus subtilis) i PEG umrežavanje
  • Spora biodegradacija i dugotrajni anti-aging rezultati

Neauvia Stimulate Man

Bioaktivni i biostimulirajući filer

Proces starenja kože kod muškaraca donosi bržu degradaciju gustoće kože i elastičnosti. Kako bi reducirali znakove starenja i koži vratili energičniji izgled, koži kod muškaraca treba pristupiti na holistički način. Stimulate Man je prvi filer namjenjen za dvostruki anti-aging učinak: visoka koncentracija hijalurona (28mg/ml) i visoka viskoznost gela pune bore učinkovito i dugotrajno, dok dodatak od 1% kalcij hidroksiapatita koži daje stimulirajući učinak aktivirajući fibroblaste na stimulaciju stvaranja novog kolagena. Kalcij hidroksiapatit u Neauvia Organic filerima nalazi se u malim česticama (8-12 mikrona) i ravnomjerno će se rasporediti po hidrogelu, čime će osigurati stabilnost i postojanost gela te dugotrajnost samog filera.

Količina: 1ml

Koncentracija HA: 28 mg/ ml, PEG umrežavanje, 1% kalcij hidroksiapatit (CaHA)

Prednosti:

  • Jedinstvena kombinacija punjenja bora i biostimulacije
  • Visoka viskoznost hidrogela za bolju prilagodbu muškoj koži
  • Ultra siguran biološki materijal (Bacillus subtilis) i PEG umrežavanje
  • Spora biodegradacija i dugotrajni anti-aging rezultati