Svjetski kongres anti-aging i estetske medicine u Monte Carlu od 31.03. do 02.04.2016.

Tim Poliklinike Markušić, ravnateljica dr. Jadranka Markušić i voditeljica Sanja Markušić sudjelovale su na 14. svjetskom kongresu anti-aging i estetske medicine u Monte Carlu od 31.03. do 02.04.2016. godine. Kongres je okupio vodeće liječnike, predavače i proizvođače medicinskih anti-aging proizvoda koji su razmjenjivali iskustva i novosti iz anti-aging i estetske medicine. Na kongresu je sudjelovali preko 8000 liječnika iz cijelog svijeta, a prema procjenama posjetilo ga je preko 12.000 sudionika.

Tim Poliklinike Markušić sa zadovoljstvom je ustvrdio da u potpunosti prati trendove u svjetskoj anti-aging medicini te da svojim pacijentima pruža sve aktualne medicinsko estetske usluge pomlađivanja: neinvazivno pomlađivanje putem Venus Legacy tehnologije, nekirurški lifting mezonitima, korištenje microneedlinga u rejuvenaciji kože, aplikacije hijaluronskih filera i botoxa, pomlađivanje kože putem mezoterapijskih tehnika.

Poliklinika Markušić imala je prigodu družiti se s poslovnim partnerima iz Venus Concepta, međunarodne tvrtke koja proizvodi najsuvremeniji aparat Venus Legacy za nekirurški lifting kože lica i tijela. Prisustvovali smo predavanju dr. Pabla Naranje, globalnog Venus Legacy edukatora i dodatni proširili znanje u korištenju multipolarne radifrekvencije na pomlađivanje lica i tijela.

Družili smo se i s partnerima iz velike korejske tvrtke DTS MG Co. koji proizvode i distribuiraju Genosys proizvode (microneedling sustav i pripadajuće proizvode) te Mesotrax mezoniti: Jeongmi Kim, šefica Genosys i Mesotraxa za Europu pričala nam je i novitetima koje ćemo uskoro predstaviti.

Partneri iz Merz Aesthetic, velike međunarodne tvrtke koja proizvodi i distribuira Belotero hijaluronske filere s kojima radimo, ugostili su nas na ugodnom druženju u monegaškoj marini gdje smo čuli i novosti iz njihova poslovanja.

Nakon vrlo uspješnog i edukativnog kongresa, pacijentima Poliklinike Markušić možemo samo poručiti da se sve aktualne medicinske tehnike i proizvodi za pomlađivanje lice i tijela nalaze u Opatiji uz naše stručno medicinsko osoblje s više od 38 godina profesionalnog iskustva.