Mezoniti  predstavljau nekiruršku metodu pomlađivanja i zatezanja koja se već duže vremena koristi u svijetu a od nedavno je dostupna i u Hrvatsko u licenciranim medicinskim ustanovama.

Poliklinika Markušić zadnjih mjeseci koristi ovu tehniku pomlađivanja kože, a rezultati su izvrsni. Riječ je o posebnim razgradivim vlaknima koja se pomoću veoma tankih iglica uvode pod kožu kako bi oblikovale potporu, mrežu koja potiče na stvaranje novog kolagena.

Mezoniti, prava dermatološka tehnika za lifting kože

Sam princip djelovanja niti je dvojak:  samim postavljanjem pod kožu  postižu podizanje opuštenih dijelova učinak čega se može vidjeti odmah nakon tretmana a potpuni učinak vidljiv je nakon  40 do 60 dana kada niti svojom razgradnjom postižu stvaranje novog vezivnog tkiva . Rezultat je regenerirana koža koja ima izrazito poboljšanu strukturu i kvalitetu – koža postaje punija, zategnutija i čvršća, a bore postaju manje uočljive ili u cijelosti nestanu. Sam učinak mezoniti traje i do dvije godine nakon tretmana.

Uvođenjem niti, iglicama se stimulira i bolja prokrvljenost, a rezultat je vitalna i regenerirana koža, s vidno ublaženim borama. Trajanje tretmana ovisi o količini mezoniti koji se apliciraju u kožu.

Koriste se za korekciju bora, brazdi, kožnih nabora, korekciju “visećih jastučića” u području donje čeljusti, a cijelom licu osiguraju svježiji izgled.

“Mezoniti su prava istinska dermatološka tehnika podizanja tonusa kože i rejuvenacije kože na tretiranom dijelu tijela. Rezultati koje postižemo su doista izvrsni, a naši pacijenti prezadovoljni. Mezoniti su u kratkom vremenu postali vrlo učinkovita mezoterapijska tehnika rejuvenacije kože”, kaže dr. Jadranka Markušić, ravnateljica Poliklinike Markušić.

Tretman mezonitima je minimalno bolan, tako da se većinom izvodi uz upotrebu anestetička kreme. Rijetko, kod potrebe za većim korekcijama i osjetljivijih klijenata može se dati i lokalna anestezija.

Prednosti aplikacije mezoniti su:

  • minimalno invazivna metoda
  • bez rezova i ožiljaka
  • sigurna i brza metoda
  • potiče stvaranje novog kolagena
  • građeni su od biokompatibilnog materijala koji se razgradi 6 do 8 mjeseci
  • daju učinak blagog face liftinga bez operacije uz prirodan izgled nakon tretmana

Za rezervacije i informacije nazovite +385 51 272 945 / info@poliklinika-markusic.hr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.