Naši pacijenti – kombinacija tehnika

Kao i do sada, prikazujemo vam naš najbolji rad u području antiaging i estetske dermatologije i oftalmologije, najbolje primjere u praksi i naše zadovoljne pacijente.

U današnjem primjeru predstavljamo kombinaciju tehnika pomlađivanja – nanofrakcijsku radiofrekvenciju & kirurški tehniku blefaroplastike.

Dermatološka tehnika
Kod pacijentice (53g.) koja nikada nije radila tretmane lica, primjenili smo tehniku nanofrakcijske radiofrekvencije Venus Viva u kombinaciji s mp2 radiofrekvencijom Venus Viva. Prikazujemo vam fotografije prije i nakon tretmana.

Struktura kože na licu i čelu (slike 1, 2) značajno se poboljšala nakon svega 2 tretmana nanofrakcijske radiofrekvencije i mp2 radiofrekvencije, a bore su se vidljivo smanjile. Moramo uzeti u obzir da je naša pacijentica strastvena pušačica (pušenje je uz sunčanje najagresivniji faktor starenja, isušuje kožu i uzrokuje pojavu dubokih bora) pa su samim time i rezultati impresivniji.

Oftalmološka tehnika

Naš oftalmolog-kirurg izveo je tehniku blefaroplastike (slika 3), odnosno uklanjanja viška kože s gornjih kapaka. Uklonivši višak masnog tkiva i kože s gornjih kapaka, pomladio je izgled očiju pacijentice po našoj procjeni za barem 10-ak godina, a rezultat je i cjelokupni pomlađeni izgled lica.

Kombinaciju navedenih tehnika izvodimo u Poliklinika Markušić u Opatiji.

Rezervirajte termin za konzultaciju na 091 272 9455 / info@poliklinika-markusic.hr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.