Inovativni prijenosni ultrazvuk CellJET je profesionalni ručni ultrazvuk opremljen revolucionarnom tehnologijom od 10 MHz.

Cell Jet Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se, pomoću njegova ultrazvučnog vala i određenih frekvencija titranja tog vala te pulsacija kao produkta, razne formule i aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje.

Zahvaljujući inovacijama i razvoju tehnologije, Cell Jet ultrazvuk od 10 MHz je trenutno na tržištu revolucija zbog toga što prodire u kožu do svega 2 mm dubine, točno u one dijelove kože gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen. Cell Jel ultrazvuk radi remodelaciju kolagena.

Cell Jet ultrazvuk podiže lagano cirkulaciju, zagrijavajući tkivo na otprilike 37 stupnjeva što je normalna temperatura kože i time radi na efektu liftinga kože. Najbolji efekt podizanja postiže se na području oko očiju, a one sitne borice mogu se savršeno ‘ispeglati’, a novitet je i njegovo djelovanje na očnim kapcima.

Cell Jet ultrazvuk ima 4 glavna programa: anti aging, konturiranje, lifting i tretman za osjetljivu kožu (rozaceu)

Kako cellJET REVIDERM poboljšava i poboljšava ten:

• Ciljano: ultrazvučna tehnologija od 10 MHz vrlo je precizna i prodire do svega 0,3 cm u kožu, u područje u kojem se nalazi kolagen i gdje započinje proces starenja.

Održivo: Ultrazvučni valovi masiraju umorno tkivo, stimulirajući kožu na proizvodnju kolagena i elastina, vračajući koži čvrstoću i elastičnost. Istodobno, ultrazvuk potiče prirodne zaštitne funkcije kože i jača njezinu otpornost.

Vrlo učinkovito: ultrazvuk mijenja strukturu kože, čini je propusnijom za unošenje aktivnih sastojaka koji se nanose nakon tretmana ultrazvukom.  

Prednosti Cell Jet ultrazvuka:

 • Brz, jednostavan , bezbolan tretmana koji se izvodi cijele godine, posebice ljeti
 • Smanjuje dubinu bora i poboljšava površinsku strukturu kože
 • Proizvodi nježnu, blistavu kožu i glatku teksturu kože
 • prvi ultrazvuk koji može tretirati zonu oko očiju i očnih kapaka i postići vidljive učinke liftinga
 • ultrazvuk uz koji je nakon 14 dana svakodnevnog tretiranja u trajanju od 12 minuta moguće potaknuti prirodnu proizvodnju faktora vlažnosti

Tretman Cell Jetom se može izvoditi kao ubrzani ljetni tretman liftinga i vraćanja hidratacije (svaki dan) ili standardni program koji se izvodi cijele godine.

Pogedajte video CellJet tretmana na linku niže:

https://m.facebook.com/REVIDERM/videos/celljet-next-level-cosmetics/622530044492369/

-60%

UKLANJANJE VIŠKA KOŽE S OČNIH KAPAKA BEZ NOŽA

Korekcija viška kože na očnim kapcima i uklanjanje bora oko očiju, bez noža, pomoću najnovije plazma tehnologije Alma Lasera. Tretman uklanja višak opuštene kože na očima i pomlađuje lice.

Paket od 3 tretmana: 7.500,00 kn 

Paket sa -60% popusta: 3.000,00 kn

Vrijedi samo za plaćanje gotovinom ili transakcijski

Iskoristivost paketa: od 01.12.2020. – 31.03.2021.

Plazma nekirurška blefaroplastika

-50%

UKLANJANJE STRIJA SA TRBUHA

Uklanjanje strija sa trbuha nakon poroda i lifting opuštene kože pomoću najnovije tehnologije Alma Lasera. Kombinirane tehnologije frakcionirane i unipolarne radiofrekvencije učinkovito zatežu područje trbuha i ublažavaju posljedice strija.

Paket od 6 tretmana: 3 frakcionirane RF + 3 unipolarne RF

Paket od 6 tretmana: 7.200,00 kn

Paket sa -50% popusta: 3.600,00 kn

Vrijedi samo za plaćanje gotovinom ili transakcijski

Iskoristivost paketa: od 01.12.2020. – 31.03.2021.

Uklanjanje strija – slike naše pacijentice prije i poslije

-40%

UKLANJANJE VIŠKA MASNOĆA S TRBUHA

Najnovija laserska tehnologija Alma Lasera uklanja višak lokaliziranih masnoća s trbuha pomoću medicinske tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije. Prosječni gubitak do 10 cm u obujmu struka nakon 6 tretmana, pokazuje statistika naših pacijenata od 2017. do danas.

Paket od 6 tretmana: 4.800,00 kn

Paket sa 40% popusta: 2.880,00 kn

Vrijedi samo za plaćanje gotovinom ili transakcijski

Iskoristivost paketa: od 01.12.2020. – 28.02.2021.

Prije i poslije_ 10 cm manje u obujmu struka kod naše pacijentice

-20%

KONTURIRANJE LICA I LIFTING KOŽE LICA I VRATA

Tretman konturiranje lica bez igle, skidanje masnih jastučića sa čeljusti i podbratka i lifting kože lica i vrata. Najnovija tehnologija Alma Lasera Mini Speed, medicinski utrazvuk i radiofrekvencija vraćaju nekadašnje konture lica.

Paket od 4 tretmana: 3.600,00 kn

Paket sa -20% popusta: 2.880,00

Vrijedi samo za plaćanje gotovinom ili transakcijski

Iskoristivost paketa: od 01.12.2020. – 30.01.2021.

-10%

PROFIHLO & VISCODERM : za plaćanje najmanje 2 filera odjednom -10% za gotovinu / transakcijski + GRATIS Krema za lifting kože ENDOCARE TENSAGE SPF 30 & NEORETIN (ovisno o stanju kože) – količine ograničene!

Kontakt 091 33 55 788 / 091 272 9455

Akcijske cijene u svibnju 2020.

BELOTERO DERMALNI FILERI -20%*

 • Popunjavanje bora
 • Volumizacija obraza
 • Volumizacija usnica
 • Jawline definicija
 • Korekcija podočnjaka

*-20% za gotovinu / -10% za kartice

VISCODERM HYDROBOOSTER -10% popusta za gotovinu

Inovativni mezoterapijski proizvod sa učincima hidratatacije kože i uklanjanja mimičkih bora u regijama oko očiju i oko usnica. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana. 

PROFIHLO -10% popusta za gotovinu

Inovativni mezoterapijski filer dvostrukog učinka: hidratacija i obnova koža + lifting opuštene kože. Apsolutni favorit anti aging medicine posljednjih godinu dana.

BOTOX protiv mimičkih bora na čelu i oko očiju 
-10% za gotovinu

OBLIKOVANJE TIJELA -30%
Tretmani oblikovanja tijela u kojima skidamo višak masnoće s tijela (sa trbuha, nogu, bedara, nadlaktica) sniženi su 30% za gotovinu / 20% za kartice! Priprema tijela za ljeto počinje!

INDIVIDUALNI PROGRAM tretmana se izrađuje na konzultaciji, kada se svakom pacijentu izdaje financijska ponuda. Potrebno je izmjeriti tretirane regije kako bismo mogli napraviti financijsku ponudu. Potreban je dolazak pacijenta na konzultaciju.

Što očekivati? Prosječno se skida od 3 cm do 11 cm u obujmu struka, pokazuje statistika naših pacijenata od 2017. do danas. 

GRATIS konzultacije za tretmane oblikovanja tijela! Kontakt 091 33 55 788

DR. ZEIN OBAGI kemijski pilinzi -20% za gotovinu

Kemijski pilinzi koje obožavaju Hollywoodske zvijezde izvode se cijele godine, čak i sada dok je vrlo sunčano vrijeme. Koncept osvježenja kože kalifornijskog liječnika svjetske reputacije dr. Zein Obagija ima vidljive i dugotrajne učinke na pomlađivanje i obnovu kože.

NEKIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA: lifting kože očnih kapaka -40%

Zatezanje viška kože na očnim kapcima i uklanjanje bora oko očiju: akcijska cijena 1.500,00 kn po tretmanu.
Konzultacija za plazma tretman uključuje VisioFace analizu kože lica, snimanje početnog stanja i preporuku tretmana kao i anti aging kućne njege – akcijska cijena 100,00 kn 

Rezervacije termina konzultacija +385 91 33 55 788

VISIOFACE analiza kože i priprema kože za sunce
VisioFace analiza kože je visoko tehnološka analiza kože lica koja nam daje uvid u stanje bora, pora i pigmentacijskih promjena. Preporuka SPF zaštitnih krema za svaki dan i za sunčanje kako bi spriječili pigmentacijske promjene, a time i ubrzano starenje kože.

Program kućne njege (čišćenje kože, dnevne kreme, noćne kreme, UV zaštita) prema vašem tipu kože. Jedina VisioFace analiza kože lica u Hrvatskoj. Akcijska cijena 100,00 kn za gotovinu / kartice 140,00 kn

Rezervacija termina 091 33 55 788

U skladu sa epidemiološkom situacijom oko pandemije covid-19, pratimo sve preporuke nadležnih tijela i prilagodili smo naše poslovanje. Imamo nova pravila naručivanja i ponašanja tijekom dolaska pacijenata, pregleda, konzultacija i tretmana. Primijenili smo postojeće preporuke nadležnih tijela. Valja naglasiti da higijenski principi i zaštita pacijenata koji se sada preporučuju svima, čine naše standardne mjere zaštite i pripreme.

Stoga je nabolje da se svi zajedno pridržavamo navedenih mjera kako bismo se što prije i efikasnije suzbili epidemiju i vratili se normalnim aktivnostima. 

Pravila za naručivanje od 04.05.2020.

 • Pacijenti se primaju isključivo uz prethodnu telefonsku narudžbu i potvrđeni termin dolaska. Kontakt telefon 0912729455
 • Nenajavljeni pacijenti do daljnjega se neće zaprimati. 
 • Pacijenti dolaze na pregled, tretman ili konzultaciju sami, bez pratnje. Ukoliko je riječ o maloljetnicima, u njihovoj pratnji može biti samo jedna odrasla osoba.
 • Pacijenti su dužni potpisati izjavu, pod materijalnom i kirivičnom odgovorošću, da ne boluju od respiratornih problema, da nisu bili u kontaktu sa osobama koje su zaražene ili se sumnja da su zaražene COVID-19 virusom kao i osobe kojima su određene mjere samoizolacije.
 • Na dolasku provode se preporučene mjere dezinfekcije ruku (dvostruke), svakom pacijentu se mjeri tempetarura i dužan je potpisati gore navedenu izjavu.
 • Svi pacijenti obavezni su nositi svoje zaštitne maske tijekom dolaska i cijelo vrijeme tijekom boravka u Poliklinici. 

Za sve ostale najasnoće i upite ostaje vam osoblje Poliklinike na raspolaganju na 0912729455

Radiofrekvencija RF lica natraženiji je svjetski neinvazivni medicinski tretman za lifting opuštene kože lica i vrata koji se izvodi cijele godine, posebno za održavanje tonusa kože

Unipolar RF na uređaju Accent Prime

Neinvazivni pristup

Unipolarna radiofrekvencija na uređaju Accent Prime jedna je od najpotetnijih na tržištu koja podiže tonus kože na ugodan i neinvazivan način. Radi na jedinstvenoj energiji od 40.68 Mhz što joj omogućuje da pokrene procese obnove kolagena duboko u dermisu. Rezultat je prirodno zategnuta koža lica.

Učinci neinvazivnog pristupa

Učinci ove tehnologije su vrlo prirodni: koža je zategnuta, struktura popravljena i koža ima zdravi sjaj. Unipolarna neinvazivna RF namijenjena je ženama i muškarcima kao prevencija starenja već od 30 godine, te onim starijima kao tretman održavanja kože prirodno zategnutom. Radiofrekvencija je u svijetu broj 1 tretman nekirurškog zatezanja kože. Ugodna je, bezbolna, može se raditi cijele godine bez obzira na sunčana razdoblja. Preporuka svim koji ne žele igleni pristup.

Lifting i konturiranje lica

Kod liftinga kože lica i vrata, često koristimo i izraz konturiranje. Što postižemo konturiranjem? Postižemo vraćanje kontura lica koje smo nekada imali – jer u procesu starenja koža lica se objesi, posebno na rubu čeljusti i imamo dojam da lice “padne”. Kontruriranje se inače izvodi različitim medicinskim postupcima (dermalni fileri, mezoniti i dr.), a kada pričamo o neinvazivnom, aparativnom pristupu, koristimo dvije tehnologije:

 • već spominjanu radiofrekvencije RF koja potiče stvaranje novog kolagena u koži koji zateže kožu
 • ali i ultrazvuk koji nam je dostupan na platfromu Accent Prime i čini je zadatak da ukloni višak masnih stanica na donjem dijelu lica, kod pacijenata koji ih imaju, da bi potom radiofrekvencija mogla utjecati na stvaranje novih kolagenih struktura u dermisu
Ultrazvučnu sondu UniFace koristimo kod onih pacijenata kod kojih moramo skinuti višak lokaliziranih masnoća u donjem dijelu lica zbog kojih je lice dobilo otežani izgled

Konzultacije i izrada anti aging programa +385 91 33 55 788

Problem: strija nakon poroda, nakon debljanja i uklanjanje ožiljaka

Strije

Strije nastaju kao posljedica slabljenja elastičnosti tkiva, stvaraju se kada se naglo oveća ili smanji obujam pojedinog dio tijela, kao posljedica brzog rasta (u pubertetu), primarno na stražnjici (kod žena i muškaraca). Kod žena strije često nastaju u trudnoći, na trbuhu, stražnjici i bedrima – kao posljedica neuravnoteženog lučenja hormona koji slabe vezivno tkivo kože. Preparati koji se nanose na kožu ne mogu ih u pravilu riješiti.

Ožiljci

Ožiljke nerijetko imamo od akni, različitih promjena na koži i kao posljedica ozljeda. U tretiranju strija i ožiljaka s tijela i lica koristimo kombiniranu tehnologiju PIXEL mikroplazma radiofrekvencije i IMPACT ultrazvučnog unosa koktela protiv strija ili ožiljaka na ACCENT PRIME uređaju.

Tehnologija koju koristimo

Frakcionirana RF

Frakcionirana radiofrekvencija na uređaju Accent Prime naziva se micro plazma. Ima višestruki učinak na kožu: vrši ablaciju površinskog sloja kože, radeći tisuće mikro kanala u koži kroz koje možemo unijeti aktivne sastojke za obnovu kože duboko u dermis, kako bi regenerirali kožu, potaknuli stvaranje novig kolagenih vlakana. Dubinski zagrijava kožu, u dijelu dermisa, te potiče stvaranje novog kolagena koji je zaslužan za čvrstu i mladoliku kožu.

Pixel RF – frakcionirana radiofrekvencija za restrukturiranje kože

Ultrazvučni impakt

Nakon što smo pomoću frakcionirane RF otvorili mikro kanale u koži, odabiremo mezoterapijske koktele kojima ćemo nastojati ublažiti strije (kokteli na bazi hijalurona, organskog silicija i drugih biorevitalizirajućih kompleksa) koje potom pomoću ultrazvučne sonde Impact unosimo u duboke slojeve kože (impaktiramo).

Kada izvodimo tretmane?

U razdoblju od 10 mjeseca do 4 mjeseca, u hladnijem dijelu godine jer je potreban oporavak i njega, kao i neizlazak na sunce.  

Kome su tretmani namjenjeni?

Majkama koje žele ukloniti strije s trbuha nakon poroda.

Osobama koje su se udebljale, potom smršavile te su im ostale strije kao posljedica, ali i obješena koža.

Osobe koje žele ukloniti ožiljke s tijela, različita podrijetla.

Rezultati naših pacijenata

Na slikama iznad vidite rezultate na našim pacijenticama, nakon 3 tretmana uklanjanja strija (slike su naših pacijentica). 

Konzultacije +385 91 33 55 788

Uklanjanje lokaliziranih masnoća s tijela, primarno s trbuha, najtraženiji je tretman tijela cijele godine

Uklanjanje viška lokaliziranih masnoća s tijela i uklanjanje celulita

Rješenje

ACCENT PRIME koristi kombinirane tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije kako bi eliminirao višak masnoća s tijela i zategnuo opuštenu kožu s lica i tijela. Sinergističko djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencijskih tehnologija postiže nadmoćnije rezultate nego li kad se ove tehnologije koriste zasebno.

Regije tijela koje najčešće tretiramo:

 • Trbuh (cijele godine)
 • Noge – prednji dio nogu i stražnji dio
 • Ljubavne ručke
 • Stražnjica i stražnji dio nogu
 • Nadlaktice
 • Podbradak

Tehnologija ACCENT PRIME

Ultrazvuk i radiofrekvencija

Ultrazvučni valovi selektivno uništavaju masne stanice dok unipolarna radiofrekvencija ubrzava njihov metabolizam za brzu i učinkovitu limfnu drenažu i eliminaciju iz tijela. Apliciranje radiofrekvencijske toplinske energije nakon uništavanja masnih stanica ultrazvukom uzrokuje volumetrički učinak stezanja i učvršćivanja kože, poboljšavanja strukture i teksture kože uz istovremeno poticanje stvaranja novog kolagena u koži.

UltraSpeed

Selektivni ultrazvuk u sondi UltraSpeed kombinira različite ultrazvučne valove kako bi uništio adipocite, masne stanice u ljudskom tijelu. Tako se učinkovito rješavamo viška masnoća na tijelu, posebno na trbuhu, bokovima i stražnjici i učinkovito preoblikujemo tijelo.

UniBody

Kombinira visoke energije unipolarne radiofrekvencije u sondi UltraSpeed s rotirajućom masažom kako bi osigurala dubinsko dermalno zagrijavanje kože, tijekom kojeg se potiče stvaranje novog kolagena. Učinak je zatezanje kože, povećanje cirkulacije u subkutanom dijelu kože gdje se nalaze masne stanice, uklanja se celulit i koža je zategnuta i napeta.

Kada govorimo o oblikovanju tijela, treba imati na umu da visokotehnološki tretmani poput onog pomoću ACCENT PRIME uređaja, sa tijela skidaju lokalizirane (potkožne) masnoće, one tvrdokorne masnoće koje se teško skidaju prehranom i vježbanjem. Kada govorimo o gubitku kilograma, govorimo o gubitku visceralne masnoće koja se reducira isključivo kontroliranom prehranom i aktivnošću.

Kada izvodimo tretmane?

Cijele godine. Preporuka je od 10 do 3 mjeseca intenzivno jertijelu treba biološki dati vremena da procesuira masne stanice koje smo tehnološki uništili. Od travnja preporučamo tretmane kao posljednje pripreme za ljeto i odlazak na plažu. Tijekom ljeta možemo raditi tretmane svakodnevno, jer nema kontraindikacija na sunce.

Kome su tretmani namijenjeni?

Ženama i muškarcima svih dobi, uključujući i tinejdžere, koji imaju višak lokaliziranih masnoća i normalan BMI te žele ih sigurno, brzo i bezbolno ukloniti. Tretmani su jedan segment, uz pravilnu prehanu i aktivnosti, ka postizanju tijela kakvog želimo, te su poticaj se da pridržavate novih navika kojima ćete dugoročno održati liniju s kakvom ste zadovoljni. Nisu namijenjeni osobama s BMI višim od 30 (pretile osobe).

Rezultati rada od 2017. do danas

Rezultati rada s našim pacijentima statistički pokazuju da naši pacijenti gube do 11 cm u obujmu struka nakon 6 tretmana, što je standardno preporučeni broj tretmana. Naravno da rezultat ovisi i o samim pacijentima, zdravstvenom stanju, dobi i činjenici da li se pridržavaju naših preporuka prehrane i aktivnosti.

Prije nego što započnemo sa tretmanima tijela, potrebno je proći konzultaciju koja uključuje uzimanje anamneze, ispunjavanje upitnika, uvid u eventualne medicinske kontraindikacije za tretamane jer Accent Prime je medicinski uređaj koji ima jasne biološke učinke na ljudsko tijelo.

Rezervacija termina +385 91 33 55 788

Poliklinika & Anti Aging Centar Markušić iz Opatije postali su dio ekskluzivne globalne ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI obitelji

Poliklinika& Anti Aging Centar Markušić postali su dio ekskluzivne globalne ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI zajednice vodećih svjetskih klinika, ordinacija i anti aging centara koji lijepoj, zdravoj i njegovanoj koži pristupaju prema suvremenim dermatološkim načelima kako ih je zamislio vodeći dermatolog s Beverly Hillsa, dr. Zein Obagi.

„Odlučili smo se uvesti ZO SKIN HEALTH koncept u Anti Aging Centar Markušić jer se po dermatološkim principima i protokolima savršeno uklapa u anti aging koncept Markušić koji smo mama, dr. Jadranka Markušić i ja razvile u Opatiji, u Poliklinici Markušić i ovdje u Anti Aging Centru Markušić u Rijeci“, ističe vlasnica Anti Aging Centra Markušić, Sanja Markušić.

Objašnjava kako je ključ nove filozofije njege kože koju Dr.Obagi  istražuje više od 35 godina primarno aktivirati stanice kože te dubinski djelovati na uzročnike raznih nepoželjnih stanja kože i tretirati promjene na koži uzrokovanje staranje poput pigmentacija, finih bora, akni, rozacee, bora i obješenosti kože. Uz tretiranje simptoma, radimo na jačanju i zdravu kože općenito.

Dr.Obagi je osmislio ZO SKIN HEALTH CIRCLE, koncept koji pruža terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože ali i preventivna rješenja za održavanje postignutih rezultata. Jedna od ključnih prednosti ove kozmetike je korištenje visokopotentnih sastojaka s jedinstvenim sistemima dostave koji dolaze do ciljanih slojeva kože kako bi se postigao maksimalan učinak. ZO Skin Health kozmetika za kućnu njegu pomaže u rješavanju problema na staničnoj razini, a ne samo na površini kože. Rezultati kombiniranih profesionalnih kemijskih pilinga i kućne njege vidljivi su već nakon 6 tjedana, a puni anti aging učinak postiže se nakon 3-4 mjeseca kontinuiranog korištenja.

Protokoli za kućnu njegu rješavaju ključne problematike starenja ali u preciznim koracima

 • Getting Skin Ready – obavezni prvi korak priprema kože (preparati se odabiru prema tipu kože)

Prevencija i terapija:

 • Anti aging protokol
 • Protokol protiv pigmentacija
 • Protokol protiv akni
 • Protokol protiv crvenila
 • Protokol za osjetljivu kožu

UV zaštita

 • Obavezna UV zaštita kože visokim faktorima široke zaštite

Kao kruna terapijskim postupcima u ordinacijama, klinikama i anti aging centrima diljem svijeta slijede protokoli dr. Obagija koji se nastavljaju u kućnom režimu.  

Dr. Obagi kemijski pilinzi

Unatoč  rastu korištenja  lasera i svjetlosne tehnologije zadnje desetljeće, kemijski peelinzi lica još uvijek su najučinkovitiji dermatološki tretman u tretiranju znakova starenja, diskoloracija i oštećenja od sunca. Međutim nisu svi pilinzi kreirani jednako. Dr.Obagi donosi razne pilinge koji su prilagođeni stanju i potrebama kože, vremenskom roku koji klijent može odvojiti. Njima će se korigirati oštećena površina kože, pigmentacije, fine linije i bore ali će se utjecati i na zdravlje kože općenito.

Najpoznatiji kemijski piling dr. Obagija zasigurno je RED CARPER PEELING, koji je naziv dobio stoga što ga brojne osobe iz svijeta showbusinessa, filma i mode redovito koriste prije odlaska na važne događaje kako bi brzo osvježili kožu, ali bez ikakvih iritacija i crvenila. Red Carper Peeling dostupan je odsada u Anti Aging Centru Markušić. Pilinzi s potpisom Dr.Obagija izvode se u isključivo za to certificiranim zdravstvenim ustanovama, a Anti Aging Centar Markušić iz Rijeke postao je upravo jedan od njih.    

Dr. Obagi pilinzi koji se izvode u Anti Aging Centru Markušić:

 • ZO Stimulator Peel ili Red Carpet Piling – daje koži sjaj, onaj holivudski glow, brz oporavak bez crvenila
 • ZO Ultra Hydration Peel – za rehidraciju suhe dehidrirane kože uz nezaobilazni sjaj (glow)
 • ZO Brightening Peel – za tretiranje hiperpigmentacija, tamnih mrlja i neujednačenog tona kože
 • ZO Invisapeel Resurfacing – trenutni sjaj kože, čak i najosjetljivije, vraća vlagu, smanjuje diskoloaciju, ujednačava ten bez crvenila
 • ZO Acne & Oil Control Peel – uklanja akne i sprječava njihovo nastajanje

Izradi osobnog anti aging programa prema metodi dr. Zein Obagija prethodi visokotehnološka VisioFace analiza kože lica koja nam daje uvida u stanje vaše kože i olakšava nam izbor ciljanih proizvoda za kućnu njegu.

Rezervacije termina +385 91 33 55 788

Što je VisioFace® 1000 D analize kože?

VisioFace® 1000 D analize kože je visoko tehnološka analiza stanja vaše kože koja nam daje uvida u stanje vaših pora, bora i pigmentacijskih promjena. Analiza nam precizno kazuje koja vrsta dermokozmetike je preporučena za vašu kožu, dob i problematiku i olakšava nam izradu anti aging programa za tretmane lica kako bismo riješili ono što vas na vašem licu najviše, u procesu starenja kože, muči. To su primarno bore, proširene pore, umoran i sivi ten, razne fleke, mrlje i pigmentacijske promjene i opušena koža lica i očnih kapaka.

Što možete očekivati od VisioFace® 1000 D analize kože?

Na temelju analize, izrađujemo VAŠ OSOBNI ANTI AGING PROGRAM koji uključuje:

 • Profesionalne tretmane lica pomoću tehnologija dostupnih na Accent Prime uređaju, u našem centru, kako bismo riješili stanja koje nam je pokazala analiza
 • Ciljanu kućnu njegu (kreme, serume, boostere) s aktivnim sastojcima koja prati tretmane u rješavanju bora, pigmentacija, opuštene kože i svega na što je analiza kože ukazala
 • Suplementaciju (vitamine, minerale) kojima jačamo kožu iznutra
 • Na temelju VisioFace analize kože izrađujemo ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI program za obnovu kože na staničnoj razini i postizanje hollywoodskog sjaja i zdrave kože

Zašto VisioFace® analiza?

Bore

VisioFace analiza kože lica detektira količinu, veličinu i dubinu bora na Vašem licu. Analiza nam omogućuje precizan odabir koktela za popunjavanje bora i krema za kućnu njegu.

Pore

VisioFace analiza kože lica detektira pore – velike i fine i njihov položaj na licu. Olakšava nam izbor preparata za kućnu njegu kojima ćemo smanjiti proširene pore.

Mrlje i fleke

VisioFace daje uvida u broj i količinu fleka i mrlja na licu te na usmjerava na vrstu tretmana na Accent Prime uređaju i preparata ua kućnu njegu kojima ćemo ih riješiti.

UV oštećenje

Analiza nam pokazuje postotak UV oštećenja kože nastao kao posljedica sunčanja. Rezultati nas usmjeravaju koje kreme i make up koristiti kako bi lice zaštitili od UV zračenja i preranog starenja.

Ten kože

VisioFace analiza kože lica nam pokazuje kakav je ten kože, ujednačenost tena, glatkost i tektsura kože. Pomaže nam da odaberemo ciljane proizvode kojima ćemo vratiti blistav ten.

Personalizirani anti aging program

Na temelju VisioFace analize izrađujemo Vaš osobni anti aging program koji uključuje profesionalne tretmane lica, ciljanu kućnu njegu i suplementaciju za rješavanje svih stanja i problema na koži lica na koje je analiza ukazala, a koje pacijente inače muče u procesu starenja kože.

“Odličan uvid u stanje vaše kože. Otkrit će vam detalje o stanju vaše kože te ćete saznati kako najbolje usporiti starenje i osvježiti kožu.”

Sandra M. (42)

Rezervacije termina +385 91 33 55 788

Plazma tehnologija koristi se za nekiruršku blefaroplastiku, korekciju viška kože na očnim kapcima

Colibri plazma tehnologija na uređaju Accent Prime

Plazma tehnologija dostupna je na inovativnoj tehnološkoj platformi Accent Prime. Najnovija tehnološka inovacija – COLIBRI plazma tehnologija nam omogućuje nekiruršku blefaroplastiku – uklanjanje viška kože s gornjih i donjih kapaka, finih bora oko očiju, oko i iznad usnica i drugdje na licu i tijelu.

Regije koje primarno tretiramo plazma tehnologijom:

 • gornje i donje očne kapke
 • bore oko očiju i na čelu
 • bore oko usnica

Kako Colibri plazma djeluje?

Colibri plazma tehnologija koristi unipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju kako bi proizveo plazmu koja na koži proizvodi sitne mikroskopske perforacije. Takva mikro ablacija kože vodi do snažnog stezanja i kontrakcije kože, što rezultira čvršćom i glađom kožom. Colibri plazma nam omogućuje visoko efikasnu alternativu invazivnim tretmanima, posebice u tretiranju regija kojima je teško pristupiti (oko očiju, usnica i dr.).

Zašto je Colibri plazma tehnologija posebna?

Colibri plazma, za razliku od drugih plazma tehnologija na tržištu, koristi dualni modalitet rada. Prvo, koristi termalni modalitet kojim utječemo na stvaranje novog kolagena koji zatezanje kože tretiranog područja. Drugo, koristi ablativni modalitet koji nam otvara mikro-kanale u koži za unošenje medicinskih koktela klase III za brži oporavak i jači anti aging učinak tretiranog područja.

Zašto je tretman Colibri plazmom napredniji?

Tretmani COLIBRI plazmon napredniji je zbog tehnološke prednosti i dualnog modaliteta rada, ali i zbog činjenice da u našim tretmanima koristimo medicinske proizvode sa hijaluronom i faktorima rasta kako bi koža brže zacijelila, dodatno se hidrirala i ojačala. Naš Colibri plazma protokol je posebno patentiran za Polikliniku Markušić i Anti Aging Centar Markušić i predstavlja vrhunac medicinske estetike i visoke tehnologije koju koristimo u procesu.

Što su faktori rasta u plazma tretmanu?

Faktori rasta potiču brže zacjeljivanje i oporavak kože, dok hijaluron dubinski prodire u kožu, kroz plazmom otvorene mikro kanale, hidratizira ju i potiče stvaranje novih kolagena vlakana koja zatežu kožu, podižu tonus. U plazma tretmanima koristimo dvije vrste faktora rasta: Sterilne ampule sa neumreženim hijaluronom i faktorima rasta za snažan anti aging učinak tretiranog područja, snažan lifting i brži oporavak kože. Medicinski formulirani serum sa faktorima rasta za brži oporavak kože, isti serum preporuča se koristiti 7 dana nakon tretmana kao dio preporučene njege kože nakon tretmana plazmom.

Prije samog tretmana, potrebno je doćina konzultaciju da utvrdimo je li pacijent kandidat za kiruršku blefaroplastiku ili nekiruršku blefaroplastiku plazma tehnologijom.

Rezervacija termina +385 91 272 9455