Medicinski tim Poliklinike Markušić na edukaciji o aplikaciji mesotrax mezoniti.

Mesotrax mezoniti su najnovija tehnika nekirurškog liftinga kože koju Poliklinika Markušić od ove godine nudim pacijentima, kao jedna od prvih medicinskih ustanova u Hrvatskoj koja je prepoznala iznimne učinke ove nove tehnike pomlađivanja. Budući je riječ o novoj, a ujedno iznimno učinkovitoj tehnici za lifting lica, medicinski tim Poliklinike Markušić kontinuirano se usavršava u ovoj tehnici kako bi svojim pacijentima mogao pružiti što kvalitetniju uslugu.

Tako je u subotu 24. listopada tim Poliklinike Markušić, predvođen dr. Jadrankom Markušić sudjelovao na edukaciji za primjenu mezoniti u Zagrebu. Glavni edukator ove tehnike u Hrvatskoj, dr. Srećko Budi vodio je još jednu uspješnu radionicu mesotrax mezoniti tijekom koje su polaznici radili na ženama mlađe i srednje dobi, podižući obraze, kapke i druge dijelove lica kako bi ih pomladili.

Riječ je o posebnim, biokompatibilnim nitima, koje se inače već godinama koriste u kirurgiji srca primjerice; i koje, uvođenjem po kožu, izazivaju sterilnu upalu potičući time kožu na regeneraciju. Niti se razgrađuju, a u procesu potiču kožu na stvaranje novog kolagena te imaju učinak podizanja (tzv. liftinga) na apliciranom dijelu lica i tijela.

Pogledajte galeriju s edukacije:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.