U Opatiji je otvorena Poliklinika Markušić, suvremena medicinska ustanova za medicinsku dermatovenerologiju, anti-aging dermatologiju i oftalmologiju

U Opatiji je 1. lipnja 2015. službeno započela s radom Poliklinika Markušić, poliklinika za dermatovenerologiju i oftalmologiju.

Poliklinika Markušić nastala je kao nasljednik 20-godišnje privatne dermatovenerološke ordinacije dr. Jadranke Markušić, a nastavlja poslovati na dosadašnjoj adresi Nikole Tesle 1.

Poliklinika Markušić suvremena je medicinska ustanova koja pruža medicinsko-estetske usluge iz područja medicinske dermatovenerologije, anti-aging dermatologije i oftalmologije. Osnivač Poliklinike je dr. Jadranka Markušić, liječnik, specijalist dermatovenerolog s 35-godišnjim medicinskim iskustvom.

„Poliklinika nastavlja s radom na već uhodanim temeljima Ordinacije Markušić. Naši pacijenti i njihovo povjerenje nas je održalo na tržištu svih ovih 20 godina na čemu im zahvaljujem. Nastavljamo i dalje raditi po istim profesionalnim standardima, a planiramo suradnju s drugim dermatolozima. Naše ključne medicinske usluge ostaju  liječenje kožnih, spolnih i alergijskih bolesti; jačamo segment anti-aging dermatologije, a to su medicinsko-estetske tehnike i zahvati za pomlađivanja lica i tijela. Priključili smo oftalmološke usluge, manje dermo-kirurške zahvate i manje oftalmološke zahvate poput blefaroplastike, tj. pomlađivanja očiju uklanjanjem viška kože“, istaknula je dr. Jadranka Markušić.

Prateći trendove i istraživanja u području medicinske kozmetologije, posljednjih desetak godina tim Poliklinike Markušić educirao se u u tom smjeru pa se danas u Poliklinici Markušić mogu obaviti sve suvremene medicinsko-estetske tehnike pomlađivanja poput aplikacije hijaluronskih filera, botoxa, više vrsta mezoterapije (vampirski face-lift ili pomlađivanje vlastitom krvlju te nova tehnika mezoniti) do kemijskih pilinga i mikrodermoabrazije

35-godišnje iskustvo i opremljenost medicinsko-estetskom aparaturom i preparatima vrhunskih brandova, danas Polikliniku Markušić i njezin tim čine spremnima da svojim pacijentima pruže stručnu, profesionalnu i suvremenu medicinsku uslugu.

„Otkako se našem medicinskom timu priključila moja kći, Sanja Markušić, dobili smo prodajno-marketinšku dimenziju koja nam je nedostajala, a koja je potrebna kako bi se Poliklinika Markušić bolje promovirala na regionalnom tržištu“, istaknula je dr. Markušić.

„Imajući u vidu spoj medicine i turizma, kreirali smo vlastiti brand anti-aging usluga pod nazivom Anti-aging Croatia koji se nalazi na istoimenoj web stranici www.antiagingcroatia.com i Facebook stranici AntiAgingCroatia. Usluge su namijenjene primarno pacijentima iz naše regije Kvarnera, otoka i Istre ali i svima ostalima, kao i gostima koji dolaze u Opatiju“, istaknula je Sanja Markušić.

„Sve suvremeno medicinsko-estetske tretmane i tehnike odsada se mogu dobiti u Opatiji, pacijenti ne moraju zbog toga odlaziti u Zagreb“, naglasila je Sanja Markušić, zadužena za prodaju, marketing i promociju Poliklinike Markušić. Posljednjih godina provela je radeći u turizmu, opatijskim hotelskim kućama i Turističkoj zajednici, pa koristi svoja marketinško-promotivna znanja kako bi spojila suvremenu medicinu i turizam, razvojni trend koji je i Opatija odabrala za svoj dugoročni razvoj.

„Želimo i mi pridonijeti da se Opatija razvija kao regionalni medicinsko-estetski anti-aging centar“, kazala je Sanja Markušić.

Na novoj web stranici Poliklinike Markušić www.poliklinika-markusic.hr i istoimenoj Facebook stranici mogu se pratiti novosti iz poslovanja, kao i akcijski popusti posebice iz segmenta anti-aging usluga i tretmana.