Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija

Pripremili smo pakete cijena po sistemu 3+1 GRATIS (za lice, vrat, dekolte, nadlaktice, koljena) i 5+1 GRATIS (za tretmane tijela). To znači da pacijent, kupnjom jednog od navedenih paketa, ostvaruje uštedu u obliku jednog gratis tretmana. Paketi se mogu platiti i karticama na rate (do 12 rata).

U svijetu postoji trend odlaska na Venus Legacy tretmane jednom mjesečno za održavanje kože zategnutom, čvrstom i bez vidljivih znakova celulita.

Dakako da Venus Legacy tretmane treba pratiti i zdravi lifestyle koji uključuje prehranu baziranu na proteinima, zelenom povrću, citrusnom voću i umjereno žitaricama, dok se mliječni proizvodi, slatkiši, alkohol i procesuirana hrana u pravilu izbjegavaju. Dolaskom na Venus Legacy tretmane dobit ćete preporučenu prehranu kako biste održavali učinak tretmana.

LICE / VRAT / DEKOLTE / PODBRADAK / NADLAKTICE/ KOLJENA 

Zatezanje kože / oblikovanje 

  • 3+1 GRATIS 3.300,00 kn

Trajanje tretmana: do 30 min.

TIJELO

Zatezanje kože, uklanjanje masnog tkiva/celulita + limfna drenaža GRATIS

  • 5+1 GRATIS 5.900,00 kn 

U sve naše pakete tretmana za tijelo uključena je i limfna drenaža gratis (ukupno 6 tretmana) kako bismo tijelo drenirali nakon tretmana, potaknuli na izbacivanje viška tekućine te time imali bolji učinak smanjenja masnih naslaga. Pacijenti koji su kombinirali Venus Legacy tretmane i limfnu drenažu vrlo su zadovoljni rezultatima smanjenja obujma.

Trajanje tretmana 60 min. (30 min. Venus Legacy tretman + 30 min limfna drenaža)