Genosys microneedling sistem

Microneedling je suvremeni dermatološko sustav korištenja mikro iglica kojima se prodire u kožu (u epidermalni i dermalni sloj kože) i kojima se omogućuje bolja penetracija aktivnih tvari u kožu.

Ubodima mikroiglicama prodiremo do čak 2 mm duboko u dermalni sloj kože, prenosimo aktivne sastojke do stanica i potičemo stanice kože da kreiraju novi kolagen te da se obnove.

Microneedling sustav tako potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži, potičući prirodne procese kože za zacjeljivanjem i proizvodnjom novog kolagena uslijed prodora sitnih iglica.

U Genosys microneedling tretmanima koristimo tehnološki usavršen Dermafix uređaj s mikroiglicama. Dermafix je specifičan zbog svojih patentiranih nastavaka – heksakutnih iglica koje, za razliku od drugih microneedling uređaja i iglica, u kontaktu s kožnom izazivaju manju bol. Pacijenti koji su isprobali Genosys microneedling tretmane kao i tretmane drugim uređajima redovito potvrđuju činjenicu da je Dermafix manje bolan tretman.

 Dermafix – heksakutne iglice

Heksakutne iglice u kontaktu s kožom manje su invazivne i izazivaju manju bol.

Koje su prednosti specifičnih Dermafix iglica za pacijente?

  • Dermafix iglice izazivaju manju traumu, izazivaju minimalnu bol i omogućuju brži oporavak kože
  • Dermafix aparat ima mogućnost rada s više dužina iglica od 0,25 mm do 2 mm dužine, ovisno o indikaciji, stanju kože i željenom rezultatu

Pročitajte više o Genosysu, tretmanima s peptidima

Pročitajte više o peptidima