Ostvarite 10% popusta na anti-aging tretmane i platite ih Diners karticama u Poliklinici Markušić.

Diners akcija u Poliklinici Markušić

Diners i Poliklinika Markušić u suradnji korisnicima Diners kartica omogućuju popust na suvremene medicinsko-estetske tretmane pomlađivanja.

Svi korisnici Diners kartica tako u Poliklinici Markušić mogu ostvariti popust od 10% na hijaluronske filere za popunjavanje bora i botoks terapiju protiv znojenja.

Hijaluronski ili dermalni fileri koriste se za popunjavanje bora na licu i vrlo su tražen tretman pomlađivanja danas. Mi radimo s vodećim švicarskim brandom filera – Anteisom, koristeći u svom radu najnapredniju tehnologiju za aplikaciju filera istog branda – Anteis Injection System.

Popust od 10% korisnici Diners kartica mogu ostvariti i na terapiju botoksom protiv pretjeranog znojenja. Problem pretjeranog znojenja danas je vrlo čest, ponajprije se javlja među poslovnim ljudima koji su zbog stresnog načina života i visokim zahtjevima na poslu često suočeni s psihološkim znojenjem (očituje se primarno kao znojenje ispod pazuha, na dlanovima i stopalima). Stoga se danas botoks koristi kao vrlo učinkovit tretman koji sprječava pretjerano i neugodno znojenje.

Promotivna akcija i popusti traju od 15.09. do 15.10.2015. godine.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.