Poliklinika & Anti Aging Centar Markušić iz Opatije postali su dio ekskluzivne globalne ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI obitelji

Poliklinika& Anti Aging Centar Markušić postali su dio ekskluzivne globalne ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI zajednice vodećih svjetskih klinika, ordinacija i anti aging centara koji lijepoj, zdravoj i njegovanoj koži pristupaju prema suvremenim dermatološkim načelima kako ih je zamislio vodeći dermatolog s Beverly Hillsa, dr. Zein Obagi.

„Odlučili smo se uvesti ZO SKIN HEALTH koncept u Anti Aging Centar Markušić jer se po dermatološkim principima i protokolima savršeno uklapa u anti aging koncept Markušić koji smo mama, dr. Jadranka Markušić i ja razvile u Opatiji, u Poliklinici Markušić i ovdje u Anti Aging Centru Markušić u Rijeci“, ističe vlasnica Anti Aging Centra Markušić, Sanja Markušić.

Objašnjava kako je ključ nove filozofije njege kože koju Dr.Obagi  istražuje više od 35 godina primarno aktivirati stanice kože te dubinski djelovati na uzročnike raznih nepoželjnih stanja kože i tretirati promjene na koži uzrokovanje staranje poput pigmentacija, finih bora, akni, rozacee, bora i obješenosti kože. Uz tretiranje simptoma, radimo na jačanju i zdravu kože općenito.

Dr.Obagi je osmislio ZO SKIN HEALTH CIRCLE, koncept koji pruža terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože ali i preventivna rješenja za održavanje postignutih rezultata. Jedna od ključnih prednosti ove kozmetike je korištenje visokopotentnih sastojaka s jedinstvenim sistemima dostave koji dolaze do ciljanih slojeva kože kako bi se postigao maksimalan učinak. ZO Skin Health kozmetika za kućnu njegu pomaže u rješavanju problema na staničnoj razini, a ne samo na površini kože. Rezultati kombiniranih profesionalnih kemijskih pilinga i kućne njege vidljivi su već nakon 6 tjedana, a puni anti aging učinak postiže se nakon 3-4 mjeseca kontinuiranog korištenja.

Protokoli za kućnu njegu rješavaju ključne problematike starenja ali u preciznim koracima

 • Getting Skin Ready – obavezni prvi korak priprema kože (preparati se odabiru prema tipu kože)

Prevencija i terapija:

 • Anti aging protokol
 • Protokol protiv pigmentacija
 • Protokol protiv akni
 • Protokol protiv crvenila
 • Protokol za osjetljivu kožu

UV zaštita

 • Obavezna UV zaštita kože visokim faktorima široke zaštite

Kao kruna terapijskim postupcima u ordinacijama, klinikama i anti aging centrima diljem svijeta slijede protokoli dr. Obagija koji se nastavljaju u kućnom režimu.  

Dr. Obagi kemijski pilinzi

Unatoč  rastu korištenja  lasera i svjetlosne tehnologije zadnje desetljeće, kemijski peelinzi lica još uvijek su najučinkovitiji dermatološki tretman u tretiranju znakova starenja, diskoloracija i oštećenja od sunca. Međutim nisu svi pilinzi kreirani jednako. Dr.Obagi donosi razne pilinge koji su prilagođeni stanju i potrebama kože, vremenskom roku koji klijent može odvojiti. Njima će se korigirati oštećena površina kože, pigmentacije, fine linije i bore ali će se utjecati i na zdravlje kože općenito.

Najpoznatiji kemijski piling dr. Obagija zasigurno je RED CARPER PEELING, koji je naziv dobio stoga što ga brojne osobe iz svijeta showbusinessa, filma i mode redovito koriste prije odlaska na važne događaje kako bi brzo osvježili kožu, ali bez ikakvih iritacija i crvenila. Red Carper Peeling dostupan je odsada u Anti Aging Centru Markušić. Pilinzi s potpisom Dr.Obagija izvode se u isključivo za to certificiranim zdravstvenim ustanovama, a Anti Aging Centar Markušić iz Rijeke postao je upravo jedan od njih.    

Dr. Obagi pilinzi koji se izvode u Anti Aging Centru Markušić:

 • ZO Stimulator Peel ili Red Carpet Piling – daje koži sjaj, onaj holivudski glow, brz oporavak bez crvenila
 • ZO Ultra Hydration Peel – za rehidraciju suhe dehidrirane kože uz nezaobilazni sjaj (glow)
 • ZO Brightening Peel – za tretiranje hiperpigmentacija, tamnih mrlja i neujednačenog tona kože
 • ZO Invisapeel Resurfacing – trenutni sjaj kože, čak i najosjetljivije, vraća vlagu, smanjuje diskoloaciju, ujednačava ten bez crvenila
 • ZO Acne & Oil Control Peel – uklanja akne i sprječava njihovo nastajanje

Izradi osobnog anti aging programa prema metodi dr. Zein Obagija prethodi visokotehnološka VisioFace analiza kože lica koja nam daje uvida u stanje vaše kože i olakšava nam izbor ciljanih proizvoda za kućnu njegu.

Rezervacije termina +385 91 33 55 788

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.