Tim Poliklinike Markušić sudjelovao je na Medical Beauty Croatia kongresu u Zagrebu 26.09.2015.

Kongres se prvi puta održao u našoj regiji, a cilj mi je bio promocije novih tehnika anti-aging medicine kao i novih tehnologija koje se koriste u pomlađivanju lica i tijela.

Medical Beauty Croatia kongres i novosti u anti-aging medicini

Liječnici specijalisti, dermatolozi, estetski kirurzi prezentirali su suvremene tehnike u rejuvenaciji i pomlađivanju kože lica i tijela, kao i najnovije tehnologije za neinvazivno oblikovanje lica i tijela, uklanjanje celulita i strija. Ponajprije, riječ je bilo o tehnikama koje su minimalno invazivne, ne-kirurške tehnike za koje je potrebno kratko vrijeme oporavka.

Iznimno zanimljivo predavanje (kao i cjelodnevnu radionicu dan ranije na kojoj je sudjelovao tim Poliklinike Markušić) održao je Andrew R. Christie, međunarodni edukator za Dermapen tehniku pomlađivanja putem mikroiglica. Dermapen, koji u Poliklinici Markušić koristimo već par godina, izvrsna je tehnika za rejuvenaciju kože lica, ruku, uklanjanje ožiljaka i strija, a danas se kombinira s drugim suvremenim tehnikama – kao što su PRP mezoterapija (pomlađivanje vlastitiom krvlju, tj. matičnim stanicama) i drugim preparatima.

Anat Kotler, product managerica za Venus Legacy predstavila je najnoviju tehnologiju i aparat venus Legacy za pomlađivanje lica i tijela, uklanjanja celulita i strija koji se odsada dostupan i na hrvatskom tržištu.

Kako kombinirati hijaluronske filere i botoks za pomlađivanje lica otkrio nam je dr. Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin, dok je Miriam Valdivieso istaknula prednosti korištenja mikrodermoabrazije i dermokozmetike

PRP mezoterapiju ili vampirski face-lifting odnosno tehniku pomlađivanja kože lica i tijela putem vlastitog krvnog seruma (matičnih stanica ili faktora rasta, kako se još naziva tehnika) predstavio je dr. Džihan Abazović.

Naučena znanja, tehnike i metode pomlađivanja tim Poliklinike Markušić već primjenjuje u praksi kako bi naši pacijenti dobili najvišu razinu usluge i kvalitete kada je riječ o anti-aging dermatologiji.

Medical Beauty Croatia kongres organizirala je tvrtka Kris Derma d.o.o iz Zagreba, dok su partneri kongresa bili Reviderm, Gim Med i MedEst, inače poslovni partneri Poliklinike Markušić.

Galerija s Medical Beauty Croatia kongresa:

Dan ranije, u petak 25.09.2015. održana je edukacija za tehniku Dermapen, tehniku pomlađivanja lica i tijela mikroiglicama na kojem su sudjelovale dr. Jadranka Markušić i glavna medicinska sestra poliklinike, Sretenka Fodrek. Dermapen već koristimo u Poliklinici Markušić i kod pacijenata imamo izvrsne učinke pomlađivanja. Kako je bilo na radionici pogledajte u galeriji:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.