Poliklinika Markušić snimila je promotivni video za mezoniti početkom listopada kako bi svim pacijentima približila ovu iznimno učinkovitu tehniku pomlađivanja.

Snimanje promotivnog videa odrađeno je u suradnji s poslovnim partnerima Mesotrax mezoniti, odnosno tvrtkom Pro Cosmo Adria koja je zaslužna što je ova tehnika nekirurškog liftinga zaživjela na hrvatskom tržištu.

Poliklinika Markušić snimila promotivni video za mezoniti

Promotivni video sniman je u Poliklinici Markušić u četvrtak 8. listopada. U videu se kao model pojavljuje karizmatična zagrebačka glumica Senka Bulić koja se vrlo rado odazvala za poziv dr. Vedrana Markušić da bude model za promociju nove tehnike pomlađivanja. Senka Bulić se na to odlučila jer, kako kaže, “ima beskrajno povjerenje” u dr. Markušića i njegove ruke.

Senka Bulić je u konačnici bila izuzetno zadovoljna svojih izgledom u ogledalu, a prvi učinci liftinga tek se očekuju za mjesec dva dana. Promotivni film uskoro će ugledati svjetlo dana pa će svi pacijenti Poliklinike Markušić moći upoznati ovu novu i učinkovitu tehniku zatezanja (liftinga) kože i rejuvenacije kože.

Poliklinika Markušić među prvim je medicinskim ustanovama u Hrvatskoj koja je počela koristiti mezoniti kao metodu pomlađivanja kože s čijim su učincima pacijenti izuzetno zadovoljni.

Pogledajte u galeriji kako je bilo na snimanju.0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.