NOVO! Profihlo novi mezoterapijski hijaluron

Nova vrsta mezoterapijskog filera Profihlo odsada je dostupna u Poliklinici Markušić u Opatiji. Proljetno osvježenje lica uz mezofiler Profihlo, za osvježeni prirodni izgled lica.

Kako se koristi Profihlo mezofiler?

Profihlo mezofiler koristi se za učinkovito remodeliranje kožnog matriksa vraćajući koži elastičnost i čvrstinu primarno na licu i vratu gdje se najčešće koristi. Naime, Profihlo ima svojstva filera jer popunjava bore i mezoterapije jer djeluje na vezivne stanice i masne stanice kože, potičući regeneraciju svih stanica kože lica.

Prilikom aplikacije liječnik koristi tehniku tzv. 5 injektivnih točaka na licu kako bi rezultat bio ravnomjerno pomlađivanje kože lica.

Profihlo mezoterapijski hijaluron nastaje u složenom visoko tehnološkom postupku u kojem se koristi hijaluronska kiselina najviše kvalitete te postupci umrežavanja i stabilizacije mezofilera koji mu osiguravaju stabilnost i dugotrajnost i apliaciju bez upalnih reakcija pacijenta.

Profihlo mezofiler utječe na fiziološki proces starenja kože tako da pospješuje stvaranje kolagenih i elastinskih vlakana; u slučaju akni i ožiljaka pomaže u dermalnom procesu zacjeljenja kože te prevenira gubitak masnoće u licu koje procesom starenja neminovno gubimo.

Učinci Profihlo mezofilera:

  • Zatezanje i lifting kože lica
  • Poboljšana hidratacija i elastičnost kože

Tko su idealni kandidati za Profihlo mezofilere? Žene i muškarci iznad 30 godine života koji žele na prirodan način osvježiti lice i usporiti procese starenja. Profihlo se koristi u kombinaciji s drugim tehnikama pomlađivanja, a koja je kombinacija najbolja za vas saznajte na besplatnoj anti aging konzultaciju u Poliklinici Markušić.

Cijena: 2.600,00 kn