Opatija - Poliklinika Markušić

Anti age konzultacije

Lijepo i prirodno starenje uz suvremenu dermatologiju

Svi smo mi osjetljivi na naš odraz u zrcalu – žene i muškarci podjednako. I kada uočimo one prve borice na licu, kada nam „gravitacija“ učini svoje, odnosno kada nam tonus lica počinje opadati, tada se pitamo – kako to spriječiti, kako zaustaviti i kako lijepo i prirodno starjeti? Proces starenja je neminovan biološki proces, ne možemo ga zaustaviti, ali ga danas, uz pomoć suvremene medicine, možemo ublažiti.

Iskoristite 50% POPUSTA na Anti age konzultacije do 30.04.!

POŠALJITE UPIT

 

Kako? Primarno suvremenim dermatološkim tehnikama i tretmanima kojima osvježavamo kožu lica i tijela, podižemo izgubljeni tonus, popunjavamo bore ali i hranimo kožu iznutra. To je sveobuhvatan program, holistički pristup starenju kojeg jedino liječnici dermatolozi mogu cjelovito sagledati. Jer možemo popuniti boricu tu i tamo, možemo nešto malo „zakrpati“ na licu – ali kada vam liječnik pruži cjelovit anti-aging program, medicinski program kako lijepo i zdravo i prirodno starjeti i veseliti se odrazu u zrcalu, e to onda zlata vrijedi, rekli bismo.

U Poliklinici Markušić, dermatološkoj poliklinici koja posluje već 22 godine u centru Opatije, upravo rade na takav način: svakom pacijentu dermatolog izrađuje anti-aging program koji sadrži sve medicinske tehnike i tretmane za osvježenje kože i estetske korekcije na licu i tijelu te prepisuje  kućnu njegu – profesionalnu medicinsku kozmetiku s aktivnim sastojcima kako bi učinak profesionalnih tretmana bio dugotrajan. Uz kućnu njegu, preporuka je i suplementacija, specifična kombinacija vitamina i minerala koju dermatolog prepisuje a kojima hranimo kožu iznutra. To onda čini zaokruženi anti-aging kože izvana i iznutra.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas