Opatija - Poliklinika Markušić

Uvjeti kupovine

UVJETI I POGODNOSTI ZA UNAPRIJED PLAĆENE PAKETE USLUGA

 Klijent je dužan iskoristiti usluge iz unaprijed uplaćenih paketa Poliklinike u roku od 1 godine od dana izdavanja računa, isključivo u poslovnici gdje je ostvarena uplata.

Ukoliko klijent u naprijed navedenom roku ne iskoristi sve usluge iz unaprijed uplaćenog paketa, isti nema pravo na povrat novca za usluge koje nije iskoristio. Ukoliko klijent zbog opravdanih razloga nije u mogućnosti iskoristiti sve usluge iz uplaćenog paketa, Poliklinika klijentu daje mogućnost unutar roka od 1 godine od dana izdavanja računa umjesto neiskorištenih usluga iskoristiti druge usluge koje pruža odjel za koje je uplaćen paket tretmana/usluga ili prenijeti neiskorištene usluge na korištenje trećoj osobi.

Treća osoba ima pravo iskoristiti tretmane u preostaloj količini koju nije iskoristio osobno klijent koji je uplatio paket tretmana/usluga i to unutar odjela na kojem je paket uplaćen te unutar preostalog vremenskog razdoblja od godine dana. Ukoliko klijent ne želi iskoristiti uplaćeni paket za niti jednu od gore navedenih mogućnosti, klijent nema pravo na povrat novca za neiskorištene tretmane/usluge te se oni smatraju iskorištenima u cijelosti.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas