Opatija - Poliklinika Markušić

HydraFacial tretman za čišćenje lica

Što je HydraFacial tretman?

HydraFacial je kozmetički tretman kojemu je cilj pomoću suvremene tehnologije temeljito očistiti, eksfolirati, hidrirati i nahraniti kožu lica. Postupak se temelji na upotrebi patentirane vrtložne Vortex tehnologije koja pomoću vakuuma lako i bezbolno uklanja nečistoće iz pora te intenzivno njeguje kožu. Postupak je vrlo nježan i ne izaziva nikakve iritacije, nego na kožu djeluje umirujuće. Istovremeno dubinsko čišćenje i vlaženje djeluju osvježavajuće te koži trenutno vraćaju mladenački sjaj.

 

Tko su kandidati za HydraFacial?

Kandidati su sve osobe, bez obzira na tip kože, koje žele brzo i neinvazivno tretirati/ublažiti:

 • fine linije i bore
 • neujednačen ten kože i hiperpigmentacije
 • proširene, začepljene, nečiste pore
 • lošu teksturu kože
 • manjak elastičnosti kože

HydraFacial se zahvaljujući svom brzom i neiritirajućem učinku posebno preporučuje prije važnih događaja na kojima želite da vam lice izgleda njegovano, svježe i blistavo.

Hydrafacial

 

Koji su učinci tretmana?

HydraFacialom je moguće brzo i nježno ukloniti višak masnoća i nečistoća s lica. Začepljene pore dubinski se čiste, a proširene smanjuju. Eksfolijacijom kože uklanjaju se odurmle stanice površinskog sloja, što rezultira ujednačenijim tenom i manje vidljivim pigmentacijama/mrljama. Koža je nakon tretmana vidljivo hidrirana i nahranjena te dobiva na elastičnosti. Rezultat su toga manje izraženi znakovi starenja te pomlađen izgled lica.

 

Vrste HydraFacial tretmana

U Poliklinici Markušić radimo tri vrste HydraFacial tretmana koji se razlikuju s obzirom na opsežnost te duljinu trajanja postupka.

 

 • SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 min)

Osnovni paket uklanja površinske nečistoće te dubinski čisti pore. Koža se hidrira kompleksom antioksidansa, peptida i hijaluronske kiseline, nakon čega dobiva zdrav i sjajan izgled. Pogodan je za sve tipove kože.

 

 • DELUXE HYDRAFACIAL (45 min)

Sadrži sve korake osnovnog paketa, a dodatno upotrebljava boostere i terapiju LED svjetlom kako bi se ciljano djelovalo na problematiku pojedine kože. Boosteri su serumi specifično namijenjeni za različita stanja kože, a njihova učinkovitost temelji se na aktivnim sastojcima malih molekula koji prodiru duboko u kožu gdje je potrebna potpora staničnim procesima.

Vrste paketa DELUXE:

1) Age Refinement HydraFacial – koristi se za kožu narušene teksture i sa znakovima starenja. Booster Derma Builder uspješno smanjuje vidljivost sitnih linija i bora, a LED svjetlosna terapija pospješuje njegov učinak.

2) Radiance HydraFacial – koristi se za kožu neujednačenog tena, s problemom pigmentacija. Booster Britenol posvjetljuje mrlje nastale utjecajem UV zračenja ili hormona.

3) Clarifying HydraFacial – koristi se za masnu kožu i začepljene pore. Sadrži hijaluronsku kiselinu za dubinsku hidraciju, a terapija LED svjetlom suzbija djelovanje bakterija i upalne procese.

 

 • PLATINUM HYDRAFACIAL (60 min)

Paket koji pruža pogodnosti prvih dvaju paketa, a dodatno sadrži postupak limfne drenaže za rješavanje toksina. Njegov je cilj pospješiti protok limfe na početku tretmana kako bi se izbacio višak vode, a lice brzo i učinkovito očistilo od toksina, bakterija i virusa. Rezultat je toga bolje upijanje sastojaka koji se nanose te optimalan učinak tretmana.

Platinum HydraFacial idealan je tretman za niz problematika zbog kombiniranog učinka limfne drenaže, bogatih boostera i svjetlosne terapije. Preporuča se za masnu i problematičnu kožu, neujednačen ten te gubitak sjaja popraćen znakovima starenja.

 

Koliko traju učinci HydraFacial tretmana?

Rezultati tretmana vidljivi su sljedećih 4 – 6 tjedana, a za njihovo održavanje preporuka je ponavljati tretman jednom mjesečno do nekoliko puta godišnje.

Češće ponavljanje preporuča se osobama s kožom specifične problematike, kao što je masna koža sa začepljenim porama koje valja redovito dubinski čistiti. Zrela koža s hipergmetacijama i znakovima starenja kontinuiranom će primjenom boostera također zamijetiti značajno poboljšanje.

 

Priprema za HydraFacial tretman

 • Prije tretmana koža se temeljito čisti od ostataka krema i šminke.
 • Izbjegavati tretiranje kože kemijskim pilingom do 48 sata prije tretmana.

 

Mjere opreza

Nakon HydraFacial tretmana moguća je pojava kratkotrajnog crvenila zbog upotrebe kiselina za eksfolijaciju. Ono će se spontano povući u sljedećih nekoliko dana.

Dok je koža pojačano osjetljiva nakon tretmana, preporuča se:

 • ne koristiti proizvode na bazi kiselina i retinola
 • izbjegavati depilaciju voskom ili laserom
 • ne ići u solarij i saunu
 • nanositi kremu sa zaštitnim faktorom (najmanje 30)

 

Cijena HydraFacial tretmana

Cijenu tretmana možete provjeriti u aktualnom cjeniku.

Naš tim

Nensi Perišić

Viši fizioterapeut

Saznaj više o nensi-perisic

Anamaria Popović

Medicinski kozmetolog

Saznaj više o anamaria-popovic

Pošaljite nam upit

  Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz liječnika

  Naručite se