Opatija - Poliklinika Markušić
ZO Skin Health

ZO SKIN HEALTH u Poliklinici Markušić

Nova filozofija njege kože vodećeg dermatologa hollywoodskih zvijezda s Beverly Hillsa, dr. Zeina Obagia, zove se ZO Skin Health, a sada je dostupna u slobodnoj prodaji u našoj Poliklinici u Opatiji

Poliklinika Markušić postala je dio ekskluzivne globalne ZO SKIN HEALTH by dr. ZEIN OBAGI zajednice vodećih svjetskih klinika, ordinacija i anti aging centara koji lijepoj, zdravoj i njegovanoj koži pristupaju prema suvremenim dermatološkim načelima kako ih je zamislio vodeći dermatolog s Beverly Hillsa, dr. Zein Obagi.

Odlučili smo se uvesti ZO SKIN HEALTH koncept u Polikliniku Markušić jer se po dermatološkim principima i protokolima savršeno uklapa u naš anti aging koncept.

Održavanje mladolikog izgleda imperativ je suvremenog doba, a najnovija generacija medicinske kozmetike dr. Zeina Obagia pruža vrhunska terapijska rješenja za postizanje zdrave i lijepe kože. Otkako su se proizvodi s njegovim potpisom pojavili na tržištu, izazivaju veliku pozornost. Naime na istraživanjima dugim više od 30 godina razvila se posebna formula kojom je ovaj brand privukao brojne poklonike, među njima ponajprije hollywoodske zvijezde poput Alicie Keys, Jennifer Aniston, Catherine Zete-Jones, Oprah Winfrey, ali i influencerica poput Kim Kardashian.

Posebnost ZO Skin Health linije leži u činjenici da svojim širokim spektrom terapijskih proizvoda djeluju preventivno na nastanak pigmentacija, finih bora, akni, rozaceje, bora i obješenosti, ali jednako tako i na sprječavanje ili reduciranje kada su takve problematike već prisutne.

Proizvodi za dnevnu preventivnu njegu kože

ZO Skin Health nudi potpunu njegu kože prema principu „korak po korak“. Naime za optimalne rezultate potrebno je krenuti od čišćenja kože, pilinga, kontrole masnoće i toniziranja, preko terapeutskog djelovanja na kožu te, u konačnici, hidratacije i smirivanja kože. Zato je omiljen među zvijezdama jer svaki korak čini određeni učinak vidljiv u svom djelovanju.

Proizvode iz naše ponude možemo podijeliti u nekoliko glavnih kategorija:

  • čišćenje – prvi korak je uvijek temeljito čišćenje lica čistačima koji uklanjaju površinske nečistoće
  • piling – drugi korak u dr. Obagi njezi kože kod kuće su pilinzi za pomoć pri uklanjanju mrtvih stanica kože
  • kontrola masnoće i toniziranje – treći korak je uklanjanje viška sebuma i mrtvih stanica kože te umirivanje suhe kože
  • terapija kože – linija proizvoda za maksimalno osnaživanje funkcije kožne barijere u svrhu postizanja dramatično dobrih rezultata
  • hidratacija i smirivanje – vrhunski proizvodi za hidrataciju i umirivanje s protuupalnim učinkom
  • zaštita od sunca – linija koja sadrži kombinaciju sastojaka za zaštitu od štetnih UVA/UVB zraka i HEV svjetla
  • gotovi terapijski protokoli (mini setovi) – odabrana kombinacija proizvoda složena u tzv. terapijske protokole s ciljem postizanja optimalnih rezultata ovisno o stanju kože.
Kemijski_piling

Jedna od temeljnih prednosti ove dermokozmetike je korištenje visoko djelotvornih sastojaka koji svojim jedinstvenim sustavima dolaze do ciljanih slojeva kože kako bi se postigao maksimalan učinak. Tako ZO Skin kozmetika pomaže ne samo na površinskoj, vidljivoj razini, nego i na staničnoj razini kako bi se učinak prolongirao i stvorio dobru bazu za nastavak.

 

Filozofija ZO Skina

Poznatu liniju ZO Skin Health razvio je Dr. Zein Obagi, dermatolog te medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc., odgovoran za razvoj novih tretmana za njegu kože, protokola i proizvoda za postizanje zdrave kože. Dr. Obagi je voditelj Obagi Skin Health Instituta u Beverly Hillsu te autor i pedagog koji je održao više od 200 predavanja o zdravlju kože širom svijeta te više od 35 godina posvetio istraživanjima i unapređenju njege kože. Istaknute zvijezde koje vjeruju njegovim proizvodima poznate su pjevačice, glumice i voditeljice!

Filozofija dr. Obagija vrlo je jednostavna – kožu je potrebno normalizirati i stabilizirati kako bi ona postala otporna na vanjske utjecaje i istovremeno reducirati negativne posljedice sunca, djelovanja hormona i starenja.

 

Dostupnost proizvoda ZO Skin

Proizvode za njegu kod kuće, koji će vam pružiti sigurne i učinkovite rezultate, kao i kontinuiranu zdravu kožu bez obzira na njihovu dob i stanje, možete nabaviti u Poliklinici Markušić.

Kako biste bili sigurni koji su vam ZO Skin Health proizvodi potrebni, na raspolaganju su vam naši stručnjaci dermatolozi te medicinski kozmetolozi koji će svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem te korištenjem najnaprednije profesionalne analize kože Observ dati preporuku prema vašem tipu kože i problematici.

Zanima li vas kako koji proizvod bi bio idealan za vašu kožu, ali i vašu problematiku, kao i što bi od tretmana iz naše ponude vašoj koži omogućilo baršunast i mladenački izgled, kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za anti-age savjetovanje. Ovaj jedinstven koncept u kojem sudjeluju dva naša stručnjaka istovremeno, estetski liječnik u suradnji s medicinskim kozmetologom, ustvrdit će koja je anti-age problematika prisutna te što je najbolje za vašu kožu.

Na anti-age savjetovanje o pomlađivanju kože možete se direktno naručiti ovdje, a sve dodatne odgovore o ovom savjetovanju, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 5005 970 ili na info@sinteza.hr

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas