Opatija - Poliklinika Markušić

Jadranka Markušić dr. med.

Specijalist dermatovenerologije

Osnivač Poliklinike Markušić, dr. Jadranka Markušić već 35 godina profesionalnog rada posvetila je liječenju i dijagnosticiranju bolesti kože i kose. Posljednjih godina uvela je brojne anti-aging tretmane iz područja anti-aging dermatologije.

Doktorica Jadranka Markušić rođena je 1950. godine u Rijeci, osnovnu školu i gimnaziju pohađala je u Opatiji, a medicinski fakultet u Rijeci gdje je stekla diplomu doktora opće medicine 1975. godine.

Od 1979. godine radi i educira se na Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Rijeka i na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Poslijediplomski studij iz dermatologije i imunologije završila je na Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Šalata u Zagrebu.

Nakon položenog specijalističkog ispita 1984. godine posebno se bavi alergologijom i kliničkom imunologijom, radi na uvođenju suvremene imunološke dijagnostike u svakodnevnu kliničku praksu. Na Klinici je i začetnik znanstvenih radova o imunologiji psorijaze. Od 1995. godine doktorica Markušić je osnivač i vlasnik Privatne dermatovenerološke ordinacije u centru Opatije.

U lipnju 2015. godine otvorila je Polikliniku Markušić i postaje njezinim ravnateljem.

Kontinuirano se educira, zadnjih godina posebno u području estetske i anti-aging dermatologije, uvodi suvremene metode i aparaturu za regeneraciju i revitalizaciju kože.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije, tretman ili zahvat putem telefona +385 1 5005 970 ili pošaljite upit.
Naše osoblje kontaktirat će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas